BUTIKKEN

butik facade farver maj 14

Har du rideudstyr, du ikke længere bruger, eller er du på udkig efter brugt kvalitetsudstyr til enten dig selv eller din hest til den rigtige pris?
Så er Butik Den Grønne Hest det helt rigtige sted for dig.

Køb

Butik Den Grønne Hest har fået rigtig godt fat i hestefolket og gjort det nemt for hundredevis af kunder at købe og sælge brugt rideudstyr.

Vi har et bredt udvalg af varer, så hvad enten du skal bruge tøj til stævne eller træning, kan du være sikker på at blive klædt godt på fra hjelm til støvlespids til en pris, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har også et fuldt dækkende vareudvalg til din hest.

Vi sørger altid for, at alle varer i butikken er af den bedste kvalitet, så du kan få glæde af dine køb i lang tid.

Vi sætter en ære i at levere personlig og kompetent service, og vi giver altid en kop kaffe, du kan tage med dig rundt i butikken efter gode fund.

Du kan betale kontant eller med kort i butikken.

Sælg

I butikken kan du sælge det rideudstyr, du ikke længere bruger, så andre kan få glæde af det, og så du kan få ryddet op i skabene og finde noget, du bliver gladere for.

Som udgangspunkt sælger vi alle typer rideudstyr af alle mærker, så længe udstyret er af god kvalitet. Det betyder, at udstyret ikke må have skader eller være så slidt, at det ikke holder meget længere. Begrænsede skader på gode dækkener reparerer vi dog gerne for dig.

Vi tager dine ting i kommission i en aftalt periode (typisk 6 måneder), og du får løbende udbetalt for salget ved henvendelse i butikken. Der går 1/3 af beløbet i kommission til butikken for salgs- og annonceringsarbejdet. Du kan godt sælge dine ting gennem butikken selv om du ikke bor på Sjælland (i køreafstand til butikken), vi har hjulpet mange jyske kunder. Ring (53 55 22 23) eller skriv til anette@staldlangager.dk og lad os høre om vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål om butikken, kan du sikker finde svar på vores side med spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se seneste nyt fra butikken.